Két olvasói levél A hajtű regényről! :-)

a hajtű tapodi brigitta könyv történelmi romantikus

Micsoda értékelés! Milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák, s mekkora öröm, hogy a könyvem az előítélet-mentes gondolkodásra motiválta a fiatal levélíró lányt. Hozzájárulásával megosztom veletek sorait. Köszönöm Dudás Hanga!

Kedves Brigi!

Nagyon-nagyon tetszett a regény! Nagyon rég olvastam már ilyen igényesen, szépen írt történetet, pedig igyekszem minél többet. Eddig kétszer olvastam, de biztos vagyok benne, hogy fogom még!Nagyon szeretem a történelmet is, de bevallom őszintén, hogy eddig, ha egy könyv a 20.században játszódott, nehezebben vettem kézbe, de most nagyon megszerettem. Sok gondolatot és kérdést vetett fel bennem, leginkább Stark Nóra sorsa, főleg úgy, hogy számomra, aki a 21.században született elképzelhetetlen egy ilyen helyzet. Sok mindent megértettem, arról a korról, hogy az emberek mit miért tettek. Azt hittem, hogy nem fogom kedvelni Nórát a padláson töltött éjszaka után, de annyira magaménak éreztem a gondolatait, a lelkiállapotát, hogy megértettem. Eddig mindig nagyon "szigorúan" ítélkeztem előre. Ez a történet kicsit úgymond felnyitotta a szemem. Amikor befejeztem, kissé "csalódottan" pislogtam, hogy "jó, jó de hol van még a többi lap?" Ennyi nem elég ebből! Azóta mindenkinek ajánlom a könyvet, úgy gondolom, hogy sokkal nagyobb ismeretséget érdemelne. Remélem, hogy még sok-sok ilyen történet születik a kezeid alatt!!

a hajtű tapodi brigitta könyv történelmi romantikus

Már több mint egy éve olvastam ezt a csodálatos könyvet, és azóta is élénken él bennem a történet. Annyira csodálatos ahogyan @tapodibrigi ír, egyszerűen imádtam olvasni, - pláne mivel Zala megye is fontos szerepet játszik benne.Ha bárki egy jól megírt, igazi történelmi-romantikust szeretne olvasni, biztosan ezt a könyvet ajánlanám neki.

„A szeretet és a gyűlölet közötti mezsgye olykor nagyon keskeny. Csupán egy hajszálvékony vonal választja el őket. Mégis törekednünk kell arra, hogy a vonal ne halványuljon el vagy ne távolítson el egymástól.”