2021 őszi író-olvasó találkozók

Mikor az ember lánya írni kezd, álmában sem gondol arra, hogy egyszer majd író-olvasó találkozóra megy. Egyszerűen csak írja a történeteket, mert belső indíttatása. Az írás magányos tevékenység, a történet egyedüllétben születik. S mikor az olvasó kezébe veszi a könyvet, elolvassa, akkor létrejön egy láthatatlan kapcsolódás. A magányból társas kapcsolat lesz. Egyfajta kötelék: olvasó és író között. S a kapocs maga a könyv, mely megteremtette a kapcsolódás lehetőségét.  Végül szerencsés, áldásos esetben pedig személyes találkozó, mint ahogy idén ősszel, annak rendelt ideje szerint, ez meg is történt.
Köszönöm nektek olvasóknak, a könyvtáraknak a felém megszavazott bizalmat. Mindez általatok, a mi együttes  kitartásunknak köszönhetően születhetett meg!
Idén ősszel három könyvtár hívott meg író-olvasó találkozóra. Szeptemberben Rácalmáson jártam, október elején pedig Keszthelyen és Balatonszentgyörgyön találkozhattam az olvasókkal. Fantasztikus élményt volt a könyvillatú könyvtárak falai között régmúltról, egykori emlékekről, könyvekről, az írás és az olvasás szeretetéről elmélyülten beszélgetni az olvasókkal. Köszönöm szépen Schmidt-Czetli Ágnes meghívását a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár részéről, Kocsondiné Eisenkorb Györgyi invitálását a Fejér György Városi Könyvtártól, és Kányáné Futó Editnek a kedves vendéglátást a Balatonszentgyörgyi Művelődési Ház szervezésében. S természetesen örök hálám minden kedves olvasónak, aki megtisztelt jelenlétével, dedikáltatta már meglévő regényem, vagy vásárolt egy újat. Óriási ölelés nektek!
A bemutatókról készült fotókat az alkönyvtárakban, helyszínekre lebontva találjátok. Jó böngészést, nézegetést!