Cikkek archívuma

A művészet támogatója: Inter-Épfu Kft.

Köszönettel tartozom az Inter-Épfu Budapest Kft-nek. A cég ügyfelei és partnerei ugyanis a Szárhegy öröksége c. könyvet kapták karácsonyi ajándékba az Inter-Épfutól. Nagyon jó, hogy akad még a fiatal írókat, művészeket támogató vállalat Magyarországon! Köszönöm Nekik! :-)    ...
Teljes cikk

Játék a Facebook-on!

Játssz velünk a Facebook-on november 30-ig, és nyerj egy Szárhegy öröksége című könyvet! Nincs más teendő, mint: - megosztani ezt a felhívást, - és lájkolni az oldalt Azoknak is érdemes játszani, akik már boldog könyvtulajdonosok, hiszen a könyv ajándékba is adható! :-)  
Teljes cikk

Recenzió a Demokrata újságban!

Örömmel tudatom, hogy Elek Niki tolmácsolásában, a Demokrata újságban megjelent egy kritika - recenzió a regényről!  Íme, itt olvashatjátok:  
Teljes cikk

Könyvkritika - olvasóterem! :-)

És íme egy független kritika a regényről. Vigyázat cselekményleírást tartalmaz :-) https://olvasoterem.com/index.php/2013/05/tapodi-brigitta-szarhegy-oroksege/  
Teljes cikk

Találós kérdés! :-)

És íme Anglia egyik legrégebbi, legendás könyvesboltja, ahol akár a regény egyik szereplője is dolgozhatott! :-) Vajon ki lehet Ő? :-)
Teljes cikk

Borító - grafika

Többen csodájára jártak, és érdeklődtek, hogy ki készítette a könyv borítóját. Jelentem a borító grafikáját a húgom készítette. Nagyon ügyes!  Ha valakinek szüksége lenne egy jó grafikusra, bátran ajánlom: Deák-Bognár Barbara, e-mail: bolya79@gmail.com
Teljes cikk

Könyv megjelenés 2013 február

Megjelent első könyvem! Megvásárolható itt a honlapon, a bookline (www.bookline.hu) oldalán, és a Könyvműhely (www.konyvmuhely.hu) oldalán!  
Teljes cikk

Első bejegyzés

Mai nappal elindítom a blogomot itt a honlapon. Figyeld az oldalt, és minden nap megörvendeztetlek valami új hírrel a könyvvel, vagy velem kapcsolatban. :-)  
Teljes cikk